18 Eylül 2011 Pazar

Farklılıktan Korkma Homofobi, Bizlerden Kork !


Tamam başlıyoruz. Büyük ve uzun, bir o kadar da zor ve sıkıcı bir okul yaşantısına. Lisede olup gizli olmayan bir eşcinsel için bu durum daha da zor olacak buna eminim. Sözlü tacizler ve başka bin bir türlü şey o ortamda. Yine de her ne olursa olsun ben gökkuşağımızı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Hatta ilk gün gökkuşağı renklerinde ince bir hırkayla gideceğim okula. Onlara aşağı tabularından ve kendilerinden korkmadığımı göstermek amacıyla. Benim gibi pek çok eşcinsel için tatil bitmiş bulunmakta. Hayırlı olsun !

Şimdi okulda olabilecek şeylere karşı kendimi hazırlamalıyım diye düşünüyordum fakat aklıma geldi ki ben zaten toplumda yaşanacak şeylerin aynısıyla orada karşılaşacağım. Aşağı tabular, düşüncesiz varlıklar, değersiz ve anlamsız yargılar... Sanırım hazır olmam gereken pek çok şey var. Ve aslında bakarsanız hazırım da. İlk eleştiriler dini olarak olacaktır. Bende onu anlamıyorum zaten. Ne çeşit bir dindeki tanrı kendi yarattığı varlığa lanet eder ki ?! Lanet edeceksen neden yaratacaksın ki. Bu bir sapkınlık mı ? Ulu orta sevişmiyoruz ya sonuçta. He kaldı ki seviştik sanane bundan !

Seveceğimiz kişinin cinsiyetine toplumun karar vermesi mi gerekiyor ? Eşcinsel kimliğimizi kabul etmeniz bu kadar mı zor ?! Düşünce yapımız size bu kadar aykırı olsa bile bizler de sizin gibi varlıklarla aynı toplumu paylaşıyoruz - ne yazık ki - ve bu durumu kabullenmiş durumdayız. Biraz kabullenişi sizden de görmek bu kadar mı zor ? Sırf eşcinsel olduğumuz için bizlerle uğraşıyorsunuz da bir düşünün bizler size aynısını yapıyor muyuz ? "Aha çocuk kızla el ele yürüyo saldırııın ! " türünde bir hareketimizin olduğunu sanmıyorum. Öyleyse siz neden yapıyorsunuz ki ? Bunu bir düşünün, cevabı emin olun bulamayacaksınız. Ben söyleyebilirim size, akla mantığa sığacak bir nedeni yok ! Sadece Biz eşcinseller gibi düşünemiyorsunuz, toplum tarafından da eşcinseller bu yüzden değer görmüyor. Tek nedeni toplum. Ya ne olurdu kendi halinizde yaşasanız da başkalarının hayatlarına ve kararlarına burnunuzu sokmasanız !

Bir de en çok rahatsız olduğum durumlardan biri şu; bizim yardıma muhtaç olduğumuzu düşünmeniz. Eşcinsel olduğumuzu söylediğimizde yüzünüzdeki o acıma ifadesi. Arkadaş ben erkek olarak erkeklerle ilgileniyorum, ölümcül bir hastalığım ya da bir lanetim yok ! O yüzden o acıma ifadesini silin suratlarınızdan ve yardım etme gibi şeyleri teklif etmeyin. Nasıl yardım edeceksin ki ? Bana bir kız arkadaş mı bulacaksın ? Hiç aklına geliyor mu karşı cinsle ilgilensem zaten bunu senin yardımın olmadan da yapabileceğim ?! Ben gökkuşağımla mutluyum, sen her ne yapıyorsan yap ama bana gelip de "Sezer yardım alman gerekiyor bu normal değil." deme. Normal ne oluyor ki ben normale uymuyorum ? Siz homofobik varlıklar söyler misiniz; Normal nedir ?! Sizler gibi, farklı olana şiddet yöneltmek mi normal ? Ya da neyden kaynaklandığını bile bilmeden nefret etmek mi normal ? Almayım kalsın ! Mümkünse size kalsın o lanet şey ! Hatta sizde de kalmasın siz de "anormal" olun iş çözülsün!

Siz homofobiklere bizi anlayın demiyorum. Sizden istediğim kişilik bunalımlarınızı başka şeyler üzerinden dışa vurun. Eşcinselliğe nefret duymayın, teröre duyun mesela, ölüme duyun, şiddete nefret duyun . Ah pardon o sizin ilk kaçış yolunuzdu değil mi ?! O nefreti asla anlayamam ben. Biri çıkıp bana mantıklı bir açıklamasını yapsa ne kadar güzel olur. Dur, mantıklı mı dedim! Tanımında bile "anlamlandırılamayan" deniyor, bunda ne mantık olabilir ki ! Bir eşcinselden neden nefret edilebilir ki ? Onlardan farklı olduğu için mi ? Bütün herkese soruyorum sizce bu mantıklı mı ? Farklı olandan nefret et, ona şiddet uygula. Kişileri geçtim dinlerden hangisinde var bu durum ? " Farklı olanı döv döv öldür aferin " diyen bir din biliyor musunuz ? Ya da "O ibne, öldürülmeyi hakediyor !" yazan bir dini kitap. Üzgünüm ama çarpıtılmış din anlayışınız da size kalsın. 

Toplumun aşırı muhafazakar tabuları ile ilgili söylenecek tek bir söz var asıl ölmeyi o hakediyor. Eşcinsellik hissel bir mevzu siz lanet homofobiklerin bunu anlamasını beklemiyorum ! Ama arkadaş bari saygı duy ! Bir eşcinsel gibi onurlu ol. Biz eşcinseller kendimizle ne kadar gurur duysak azdır. Tabuların ötesindeyiz, korkunun ötesinde, farklılığa saygı duyabilme erdemine sahibiz. Bizler farklıyız ve sırf bunları yapabildiğimiz için. Sırf farklı düşünebildiğimiz için. Homofobi er ya da geç ortadan kalkacak, bunun için her birimiz çaba göstermeliyiz.

Hadi şimdi gökkuşağımızı kucaklamanın vaktidir. Şimdi, tam şu anda kendinize ben bir eşcinselim ve kendimle gurur duyuyorum diyin. Kalkın ve gökkuşağımızı sırtlanın. Homofobiden korkmayın, sizler ondan çok daha güçlüsünüz. Tabuları yıkın ve kendinizi kabullenin. Eşcinselliği kabullenmesi gereken kişiler onlar !

1 yorum:

  1. 🔴 Türbanlı köylü kızı kecilerin yanında sevgilisine sakso cekerkenki videosu sadece bizde !! Analdan zorla verip sonra zevkliymis diyen Gülayın ifsası.. Sevgilisine vajinadayken arkadaşına kızın arkasına girince olanlar oldu !!! Liseli beni sikerken gosterince paramı kazanıcaz diyor .. Turk porno videolar arsivi

    yüzlerce turk amator video


    🔴 TIKLA SİTEYE GİR


    full İfsalar



    🔵 Yerli ifsa site : sakirabi.com

    🔵 sakirabi.com

    YanıtlaSil